Vergelijk nu alle Glasvezel-pakketten op jouw adres:

Door het invoeren van je postcode zie je in een ogenblik welke provider het beste bij jou past. Besparen hoef dus niet moeilijk te zijn.

Goedkoop glasvezel internet vergelijken

Het is heel ordinair om de verschillende soorten internet te vergelijken. Je kunt aan de linkerzijde je voorkeuren aangeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden als wij voor jou het internet vergelijken. Je kunt wellicht wel aangeven of je internet via de kabel, ADSL of glasvezel wilt, maar je kunt ernaast daarnaast aangeven welke internetsnelheid je nodig hebt of bijvoorbeeld of je een keuze van een of 2 jaar wilt afsluiten. Door je voorkeuren kenbaar te maken is het duidelijker om gericht internet te bekijken en vergelijken op basis van jouw behoeften.

Wij staan zowel voor nederlandse huishoudens als voor ondernemers klaar met onze vergelijkingsservice. mensen kan op hier heel gemakkelijk internet vergelijken van diverse abonnementen om op tijd te ontdekken welke provider de beste deal in de aanbieding heeft. nederlanders kunnen hier goedkoop internet vergelijken, internet en bellen, internet en televisie of alles in een pakketten met internet, bellen en televisie. Ondernemers hebben op deze website de te kiezen om zakelijk internet te vergelijken. Zo vinden wij 24/7 voor een ieder de beste en beste internet opties, ongeacht de voorkeuren.

Wat is glasvezel internet?

Tevens het kabel- en ADSL/VDSL-netwerk bestaat voor het grootste gedeelte uit glasvezel, maar hierbij wordt vanaf de wijkcentrale of straatkast met andere kabels gewerkt (ADSL via de koperen smartphonekabel en kabel via de COAX-televisiekabel).

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Glasvezel Internet, TV en Bellen-aanbieders vergelijken

Allerlei aanbieders bieden tegenwoordig de optie om een glasvezel internet contract af te nemen. Dat betekent dat je het internet niet langer af zal nemen via ADSL (de telefoonlijn) of de kabel, maar dat je gebruik gaat maken van het recent aangelegde glasvezelnetwerk. Volgens meerdere providers is dit ten volle de toekomst, vooral met het oog op de snelheid en betrouwbaarheid van de verbinding. Ga na of je op je postcode al gebruik kunt maken van een glasvezel internet contract en vergelijk de kosten en de snelheid met die van andere aanbiedingen.

Vergelijk glasvezel aanbieders via telecomprovider. Check en vind de beste!

Met Wifi Plus van T-Mobile ben je voorzien van zeer stabiel internet overal in huis. Je breidt algemeen je wifinetwerk uit met één of meerdere wifipunten.

Internet tot wel 1000 Mb/s? Meer dan 70 TV zenders? Films huren op je eigen TV? Of bellen tegen een scherp tarief? Kies voor internet, bellen & tv van BUDGET.

Caiway levert betrouwbare internetverbindingen via ADSL. Met internet tot 1000 Mb/s heb je voldoende snelheid voor Netflix, YouTube, Spotify en tv in hoge kwaliteit.

Vind hier alle pakkettarieven voor Internet, Bellen & TV van KPN. aanmelden van aanbieder is echt een makkie.

Op deze pagina vindt je een lijst met alle te verkrijgen tarieven voor de producten en abonnementen van Ziggo.

Wij streven dag en nacht naar de beste prijzen voor jou! Op deze website vergelijkt TV, Internet & Bellen. Bekijk onze website voor alle actuele prijzen en doe een postcodecheck!

Wij streven 24/7 naar de meest geschikte prijzen voor jou! Hier vergelijkt TV, Internet & Bellen. Bekijk deze website voor alle courante aanbiedingen en doe een postcodecheck!

Neem je favoriete programma’s op om oneindig terug te kijken, of kijk tot zeven dagen uitzendingen terug met programma gemist.

De hoogste snelheid van gangbaar DSL internet ligt in de meeste gevallen rond de 100 Mbit/s, terwijl Glasvezel internet kan oplopen tot wel 1000 Mbit/s.

Met live, replay en gids biedt NLZIET je een complete tv-kijkervaring en heb je geen traditioneel tv-abonnement meer nodig.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3 Glasvezelabonnementen

Wat het best passende internet contract is is gebonden aan van veel factoren. Zo zijn uw behoeften erg bepalend om te zeggen welk internet keuze het voordeligste bij u past. Om u een slimmer beeld te geven welk internet keuze het best passende is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet keuze te beoordelen. Zo kunt u op hier zien welke provider het voordeligste internet aanbiedt op basis van al deze beoordelingen.