Vergelijk nu alle Internetpakketten op jouw adres:

Benieuwd naar de beschikbaarheid van internet en bellen op jouw postcode? Doe de controle van de postcode en vergelijk alle internet providers!

Internetabonnementen vergelijken

Hoe weet je zeker dat je het juiste internet contract afsluit?

Denk goed na waar je behoeften liggen. Je zou jezelf de volgende vragen kunnen stellen:

 • Maak je veel gebruik van internet of juist niet?
 • En waar gebruik je internet voor? Is dat alleen voor af en toe een mailtje en wat surfen?
 • Of wil je ook muziek en films streamen?
 • Doet iemand binnen het gezin aan online gaming?
 • Ga je met veel personen tegelijk op het internet?

In het laatste geval kun je het voordeligste kiezen voor glasvezel internet.

Hoe kies je het internetabonnement wat het voordeligste aansluit op je voorkeuren? Als eerste is het van betekenis om te beslissen wat je allemaal op het internet wilt gaan doen. Surf je zo nu en dan wat rond en check je verder alleen maar je mail? Dan kun je prima uit de voeten met een goedkoper abonnement, zoals ADSL of soms een kabelverbinding.

Ben je veel online? Speel je games en/of stream je veel muziek, films en series? Dan is het aangeraden om een contract te kiezen met een hoge internetsnelheid, zoals glasvezel internet. Door duidelijk voor ogen te hebben waar je het internet voor gaat gebruiken, weet je zeker dat je een contract aangaat dat bij je past.

Wat het goedkopere internet contract is hangt af van veel factoren. Zo zijn uw wensen erg doorslaggevend om te zeggen welk internet contract het betere bij u past. Om u een beter beeld te geven welk internet abonnement het slimste is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet contract te beoordelen. Zo kunt u hier zien welke telecomprovider het betere internet aanbiedt op basis van al deze beoordelingen.

Hoe kun je internetpakketten vergelijken?

Iedere aanbieder van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De onkosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene telecomprovider goedkoper zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Daarom zetten we alle aanbieders op een rijtje die voldoen aan je wensen. Zo krijg je een overzichtelijk lijstje met de internetaanbieders die voor jou het goedkoopst zijn.

Welke criteria zijn voor jou van betekenis als je een internetcontract afsluit? Kies je voor de meest goedkope optie of vind je de internetsnelheid belangrijker? Gaat je voorkeur uit naar een bepaald type aansluiting (ADSL, kabel of glasvezel)? Via onze vergelijker krijg je een duidelijk overzicht van de beschikbare internetabonnementen op je adres. Speciaal voor jou gesorteerd op aantrekkelijke prijzen en de verstandige snelheid, met veelomvattende specificaties. Zo weet jij exact waar je aan toe bent en helpen wij je bij het maken van de juiste keus.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Internetproviders vergelijken

In Nederland heb je ruim voldoende mogelijkheid uit allerlei internetaanbieders. Dat is prettig, zodat je verschillende keuzemogelijkheden hebt, maar met zo’n groot pakket is het tegelijkertijd niet meer zo easy en goedkoop om een hele goede beslissing te maken als je een nieuw internetcontract kiest. Los van het feit dat er weinig abonnementen en opties zijn, zijn diverse internet vergelijkers die je online vindt daarnaast erg onoverzichtelijk. Of nog vervelender, ze zijn niet onafhankelijk en je wordt om die reden onbewust al een zekere richting ingeduwd of er ontbreken essentiële informatie over providers waarvan ze liever niet hebben dat je daar een internetcontract afsluit. Onze website is gelukkig 100% onafhankelijk en heeft als doel jou een goed en duidelijk overzicht te bieden. Om het internetabonnement te vinden dat het beste op jouw behoeften aansluit, kun je gebruik maken van de volgende filteropties:

 • Providers: een hele goede of slechte ervaring met een provider? in een denkbare voorkeur voor één of meer dan een keer providers kun je deze filteren uit de vertoonde resultaten.
 • Soort pakket: Op deze pagina vind je met name enkel internet abonnementen, maar er kan onderscheid worden ontwikkeld tussen alleen internet (internet only), internet gecombineerd met televisie, internet met telefonie of alles-in-1: internet, televisie en bellen. Stel bij dit filter in waar je naar op zoek bent.
 • maandpremie per maand: heb je een ten hoogste bedrag per maand in gedachten voor je abonnement of wil je simpelweg het voordeligste internet abonnement voor thuis? Dan filter je op deze manier gewoon puur de providers die binnen je budget passen.
 • Contractduur: Er kan onderscheid worden ontwikkeld tussen één- en tweejarige contracten. Vaak is een langer contract iets goedkoper, maar je zit er ook echt voor die duur aan vast. Houd daar dus even goed rekening mee.
 • Verbindingstype: er bestaan allerhande soorten internetaansluitingen voor thuis, zoals ADSL, VDSL, kabel (coax), glasvezel of zelfs 4G voor thuisgebruik. Glasvezel is hiermee het snelst en meest stabiel, maar dit is nog niet overal beschikbaar en bovenal minder goedkoop dan nieuwe soorten abonnementen. De beschikbaarheid is afhankelijk van het land waar je woont. Doe hiervoor eerst de postcodecheck.
 • Extra wensen en behoeften en behoeften: Denk hierbij aan bijvoorbeeld digitale televisie, te hoog tv-ontvangers en te veel televisiepakketten zoals HBO en ESPN kun je bij ons aangeven.

Waarom vergelijken?

De meeste klanten betalen liever niet teveel aan internet en telefonie. Dat hoeft tevens niet want door regelmatig over te stappen kun je kosten geld overhouden.

Zelf internet vergelijken is een tijdrovend klusje. Je moet de websites van alle internetaanbieders bezoeken en lijstjes bijhouden. Ernaast verschillen internetabonnementen sterk in specificaties als:

 • abonnementskosten
 • snelheid van het internet
 • aantal e-mailadressen
 • gratis draadloos modem

Het gegeven dat aanbieders op verscheidene manieren korting geven, maakt het vergelijken niet gemakkelijk. Enkele kortingen gelden alleen de eerste maanden of het eerste kalenderjaar. Als je zelf een vergelijking wilt maken, moet je de websites van alle providers afgaan en bijhouden hoeveel je bij elke aanbieder betaalt. Omdat er zoveel keus is, zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Door de onze site internetvergelijker te gebruiken, heb je in enkele seconden alle aanbiedingen op een rijtje. Laat ons je begeleiden in je optie voor een goedkoop én passend internetabonnement.

Goedkoop internet

Met glasvezel is het mogelijk om enkel internet aan te vragen. Je hebt hiermee ruime optie uit glasvezel providers en internetsnelheden. Om razendsnel enkel internet glasvezel te kunnen verwerven moet jouw postcode wel aangesloten zijn op het landelijke glasvezelnetwerk. Weet je niet absoluut of je al aangesloten bent? Dit kun je gewoon simpel inspecteren met de internet postcodecheck door je postcode in te vullen.

Ben je één van de gelukkigen op wiens adres glasvezel mogelijk is. Dan heb je wel een glasvezelaansluiting in je huis nodig alvorens je alleen internet glasvezel kunt aanvragen. Is dat in orde? Dan stap je standaard over naar uitsluitend internet glasvezel.

Alles in 1 van T-Mobile Thuis biedt je ongelooflijk veel vrijheid bij het combineren van jouw eigen pakket. Combineer razendsnel internet met TV en Vast Bellen van T-Mobile.

Stel nu zelf je Alles in 1 pakket van Budget Alles-in-1 samen. Ontdek hier wat je maandelijks kunt besparen op Internet, TV & Bellen

Vind op onze website alle pakkettarieven voor Internet, Bellen & TV van Caiway. afsluiten van provider is echt een makkie.

Razendsnel en betrouwbaar KPN Internet voor thuis. Snel internet tot vijftig Mbit/s. Snel genoeg voor internetten, e-mail en streamen.

Alles over het installeren en gebruiken van Ziggo internet. simpele gegevens en info over storingen. Lees bij ons meer.

Bij ons profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Freedom biedt internet, tv en bellen via DSL en glasvezel tot 1 gigabit. Doe de postcodecheck! Je kunt bij Freedom terecht voor een internetabonnement

Supersnel internet met glasvezel van DELTA! Stel helemaal niet moeilijk je eigen abonnement combineren voor internet, tv en vast bellen met ons Flexpakket.

Met de Youfone Overstapservice zorgen ze ervoor dat uw aansluiting vlekkeloos verloopt. Ze zeggen je oude contract op.

NLZIET is een online platform voor live weergave en het on demand terug- of vooruitkijken van uitzendingen van Talpa TV, RTL Nederland en de Nederlandse Publieke Omroep

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

TOp 3 Internetabonnementen

De behoeften bij een internet contract kunnen erg divers zijn. Met de handige internet vergelijker van Onze website kunt u de internet pakketten tot in detail met elkaar bekijken en vergelijken op allerlei specificaties. Op die manier vindt u natuurlijk internet contract dat aan uw behoeften voldoet.

U kunt bijvoorbeeld filteren of sorteren op de volgende zaken:

 

 • Het soort internet abonnement; wilt u het liefste glasvezel internet vergelijken of juist kabel internet vergelijken?
 • De snelheid van internet pakket; er zijn internet abonnementen die een snelheid hebben tot maar liefst 750 Mb
 • Beoordelingen; wat vinden bestaande klanten van de aanbieder en de kwaliteit van het internet?

Helaas leveren niet alle providers op alle adressen in Nederland. door middel van onze handige postcodecheck kunt u precies zien welke providers een internet contract leveren op uw adres.