KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Wilt u onderweg of op een nieuwe plek dan thuis Online TV kijken? Dat kan, met de Online.nl TV app kunt u overal thuis, onderweg en op vakantie naar TV kijken. U heeft deze app tot jouw beschikking in holland en heel europa als u een internetverbinding heeft. slim toch? Zo mist u nooit meer een programma of serie.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare aanbieder met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een voordelig abonnement voor televisie, telefonie en internet. Uiteraard heb je tevens hier de keuzemogelijkheid uit meerdere alles in 1 pakket. Je kunt zelf nagaan waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse kosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is simpel. Kies gangbaar dat wat het beste aansluit bij jou portemonnee en je wensen.

Online.nl heeft een internet TV abonnement met ADSL en vaker dan 1 keer pakketten met glasvezel. Uiteraard met allerlei snelheden qua internet. Wat is er bij u haalbaar thuis? Vul die van jou postcode en huisnummer in en u ziet het meteen.

Overweegt u om te aangeven voor het dual play, twee in een of bellen en internet pakket van Online.nl. Dan is het belangrijk om even naar de inhoud van het pakket te kijken. aan gaat u voor Online.nl, dan weet u een ding zeker: kwaliteit. Want ze maken voor de levering gebruik van het KPN netwerk. En bij KPN  zit u dag en nacht goed qua kwaliteit. Dat houdt in in ieder conflict KPN kwaliteit tegen een Online.nl prijs, en dat is voordelig voor uw portemonnee.

Gaat u voor een ADSL pakket? Dan verdient u dag en nacht het maximaal haalbare qua snelheid wat er mogelijk is op jouw adres. Tot een maximum van 100 Mb/s. Dat is dus heel overzichtelijk qua Online.nl internet. daarnaast als er in een later stadium een hogere snelheid leverbaar is, omdat ze het netwerk optimaliseren, dan ontvangt u algemeen de hogere ADSL snelheid. Is het mogelijk om bij u in huis Online.nl glasvezel internet TV te leveren? Dan kunt u aangeven uit diverse pakketten met allerlei prijzen per maand. Het kan in dat geval qua internet nog een stuk sneller dan bij ADSL.

Online.nl internet TV

Wilt u afsluiten naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is zonder twijfel al een provider met een scherpe premie per maand, maar u kunt meer dan een maal profiteren van een internet en bellen abonnement bij Online.nl. Dat betekent dat u de eerste paar maanden een te veel korting ontvangt op jouw abonnementskosten. Daarmee kunt u enkele tientallen euro’s besparen. mogelijkerwijs verdient u er extra bij cadeau zoals een voor niks zenderpakket. Op het juiste moment afsluiten kan dus absoluut de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u altijd de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is gelijk meegenomen. ook op deze website van Online.nl vindt u 24/7 de meest recente aanbieding van dit moment.

Heeft u in huis internet en tv gekozen als 2 losse abonnementen? En bij 2 uiteenlopende bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan algemeen en voordeliger. Als u aan gaat om de twee abonnementen te combineren in een internet + tv pakket, dan bent u de betere keus uit. ook heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u slechts één factuur. Dus ernaast uw administratie wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en bellen kan hiervoor een prima mogelijkheid zijn. Dit twee in een contract biedt interactieve televisie en zeer op tijd internet samen aan.

Wilt u weten of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat standaard even controleren op hier van Online.nl. Of u vult jouw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle aanbieders die er op jouw adres een internet en tv abonnement kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet en tv bij u beschikbaar? U kunt die van jou andere 2 in een abonnement in meerdere standaard stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt aangeven uit uiteenlopende extra’s. Met een alledaags vinkje geeft u die van jou keuzes door voor onder meer dubbel tv-pakketten, interactieve televisie en te veel zenderpakketten.

Internet, TV en bellen – alles in 1

Heeft u het liefste een in huis abonnement met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u daarnaast thuis voor een scherp tarief bellen met die van jou vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met nieuwe aanbieders? Maak dan gebruik van de controle van de postcode en zie nu gelijk wat er allemaal mogelijk is op jouw eigen adres of jouw nieuwe locatie waar u naartoe gaat verhuizen.

Wilt u ook gaan kiezen voor Online.nl? Maar wilt u nog wel even een vergelijking maken met nieuwe aanbieders? Dat kan. U kunt ze bekijken en vergelijken met onder andere Ziggo, Caiway, Oxxio, T-Mobile, Buget Thuis, Youfone of KPN. Zo vindt u simpel het beste internet en TV pakket voor bij u thuis.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.