KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Gaat u voor een Online.nl pakket? Dan verdient u Online.nl internet met KPN kwaliteit. Met de ADSL te kiezen verdient u dag en nacht het ten hoogste haalbare qua downloadsnelheid voor een vaste aankoopbedrag per maand. Gaat Online.nl de snelheid verder verbeteren bij u in de buurt? Dan verdient u dat ernaast automatisch, zonder dat u daar dubbel voor hoeft te betalen. U krijgt altijd wel de jaarlijkse prijsverhogingen doorbelast van deze provider.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare provider met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een goedkoop abonnement voor televisie, telefonie en internet. Allicht heb je ook hier de keus uit meer dan een alles in 1 pakket. Je kunt zelf nagaan waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse onkosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is simpel. Kies simpel dat wat het beste aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Online.nl bellen en internet heeft diverse mogelijkheden als het gaat om internet en televisie. Gaat u voor ADSL of afsluit u voor glasvezel internet, bellen en tv met nog sneller en stabieler internet. Online.nl is hele voordelige en aantrekkelijke provider als het gaat om internet en TV. Online.nl maakt gebruik van het KPN netwerk, en dat betekent hoge kwaliteit voor een Online.nl prijs.

Online.nl internet TV

Wilt u afsluiten naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is zonder twijfel al een provider met een scherpe premieprijs per maand, maar u kunt 2 keer of vaker genieten van een bellen en internet aanbieding bij Online.nl. Dat houdt in dat u de eerste paar maanden een te veel korting verdient op uw abonnementskosten. Daarmee kunt u een aantal tientallen euro’s besparen. misschien krijgt u er nog meer bij cadeau zoals een zonder extra kosten zenderpakket. Op het betere moment afsluiten kan dus natuurlijk de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u 24/7 de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is onmiddellijk meegenomen. daarnaast op deze website van Online.nl vindt u 24/7 de meest recente contract van dit moment.

Heeft u thuis internet, bellen en tv aangegaan als twee losse abonnementen? En bij twee verschillende bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan alledaags en voordeliger. Als u kiest om de 2 abonnementen te samen in een internet + tv pakket, dan bent u voordeliger uit. ernaast heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u slechts één factuur. Dus daarnaast jouw administratie wordt er overzichtelijker van.  Online.nl bellen en internet kan hiervoor een prima kans zijn. Dit 2 in een abonnement biedt digitale televisie en zeer op tijd internet samenvoegen aan.

Wilt u bedenken of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat ordinair even controleren op deze website van Online.nl. Of u vult uw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle abonnementen die er op jouw locatie een internet, bellen en tv abonnement kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet, bellen en tv bij u beschikbaar? U kunt uw andere 2 in een contract in enkele doorsnee stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit verschillende extra’s. Met een gangbaar vinkje geeft u die van jou keuzes door voor mogelijkerwijs wel te hoog tv-pakketten, interactieve televisie en extra zenderpakketten.

Voordelen Online.nl internet en tv

  • Eén van de meest bekende internet en tv pakketten van dit moment
  • gewoon de keuzemogelijkheid uit drie zeer complete pakketten
  • ernaast glasvezel mogelijk

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.