T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

U kunt kiezen voor een los internetabonnement, maar u kunt het ernaast combineren met tv en vaste telefonie. Bij de combipakketten krijgt u 24/7 toegang tot 59 tv-zenders in hd-kwaliteit en kunt u gebruikmaken van de TV Anywhere-app. Met deze app kunt u overal in de EU gebruikmaken van uw tv-abonnement via smartphone of tablet. ook kunt u het zenderpakket nog verder uitbreiden met pakketten als Film1 of Ziggo Sport Totaal. daarnaast is het mogelijk om programma’s tot 7 dagen terug te kijken. Wat betreft vaste telefonie kunt u kiezen voor een aantal diverse pakketten.

T-Mobile biedt u de een keuzemogelijkheid te maken om die van jou pakket zelf combineren te koppels en alles zo nauwkeurig mogelijk op die van jou wensen af te stemmen. Binnenkort kunt u trouwens bij Breedbandwinkel ook 4G voor thuis van T-Mobile afnemen: een wifi-modem met een 4G-simkaart, voor vroeg mobiel internet. Handig in misschien wel buitengebieden waar het vaste internet traag is.

Kiest u naast internet, tv of bellen ook voor mobiele telefonie van T-Mobile, dan komt u in aanmerking voor allerlei voordelen. Hoe die plussen er ongeveer uitzien, is afhankelijk van het mobiele abonnement dat u kiest. Heeft u misschien wel een mobiel Unlimited-abonnement, dan kost het snelste vaste internet van T-Mobile nog maar 25,00 euro per maand. Bij elk ander mobiel abonnement krijgt u 2,50 euro korting per maand en tot 2GB te hoog internet per maand. Bekijk de functionaliteit via onze postcodecheck, zodat u de allerlei abonnementen gangbaar kunt vergelijken.

 

T-Mobile alles in 1

T-Mobile alles in 1 was voorheen Vodafone thuis maar gaat nu verder als T-mobile thuis. Internet, televisie en bellen met T-Mobile alles in 1 is volgens, het uit oorspronkelijk Duitsland afkomstige bedrijf, betaalbaar en heel erg betrouwbaar! Je kunt het pakket volledig zelf samenstellen en een extra voordeel bij het vinden van een pakket krijgen. Zo kun je in genot komen van FOX Sports en heb je in de toekomst geen slecht bereik meer met de verstandige Wifi-Service die het bedrijf biedt. Met deze service wordt er ingespeeld op de problemen die veel consumenten bij andere aanbieders hebben aangaande draadloos internet. Veel klanten hebben nogal problemen met het bereik van hun draadloze internetverbinding. Wil je T-mobile alles in 1 vergelijken met andere telecomproviders?

Mobiel en thuis combineren

Net als enkele andere internet providers biedt T-Mobile combinatie korting. Deze korting geldt als je ook gebruik maakt van T-Mobile mobiel. wanneer je mobiel en thuis gebruik maakt van T-Mobile ontvang je een leuke maandelijkse korting en vele extra’s. Bij het afsluiten naar T-Mobile internet in huis is het dus heel goed om ernaast te kijken naar je mobiel abonnement. Welke internet abonnement je wilt bestellen met je mobiel abonnement maakt niet uit. Op alle pakketten ontvang je de combinatie korting. Wel varieert de hoogte van de korting per mobiel abonnement. naarmate je een Unlimited mobiel contract hebt is je korting hoger.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.