XS4ALL

Wil je weten welke XS4ALL internetabonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Doe dan de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

XS4ALL Alles in 1 met internet bellen en TV is al jaren de voordeligste als het gaat om klantenservice en betrouwbaar op tijd internet. Ze hebben dan ernaast het laagste storingspercentage. De XS4ALL abonnementen zijn er in diverse varianten, met en zonder glasvezel. Voor welk XS4ALL internet TV en bellen abonnement gaat u?

Bent u er al nagenoeg natuurlijk van? En gaat u voor een all-in one, 3 in 1, alles in één of tripe play abonnement van XS4ALL? Dan wilt u sowieso bedenken hoe het zit met de inhoud van dit abonnement. afsluit u voor XS4ALL alles in 1? Dan zit het wel goed met de kwaliteit, en ernaast met de inhoud. Om te beginnen met de internetsnelheid. Deze is bij alle pakketten: Pro, Plus, Smart en Compact zeer goed in orde. U kunt rekenen op minimaal 50 Mb/s. Er is mogelijkheid uit een koperverbinding of een glasvezelverbinding. Net wat er bij u leverbaar is natuurlijk. Het beste XS4ALL Alles in 1 pakket biedt u al een prettige snelheid van het internet als u niet al teveel geks doet thuis qua internet met het hele gezin. Maar u kunt daarnaast aangeven voor een wat sneller internetpakket natuurlijk. In die situatie afsluit u mogelijkerwijs wel voor XS4ALL Smart, XS4ALL Plus of XS4ALL Pro. Bij de snellere pakketten lopen de maandelijkse aankoopbedrag natuurlijk ook wat hoger op, maar u ontvangt daar wel een fors snellere internetverbinding voor terug.

Maar in het XS4ALL Alles in 1 pakket, gaat het niet puur om het internet, want het is niet voor niks een alles in één pakket. Het gaat ernaast om XS4ALL TV. En bij XS4ALL televisie zit u binnenshuis en buitenshuis goed. U verdient om te bijhouden voldoende keuze qua zenders: 60 tv-zenders waarvan het merendeel in HD-kwaliteit. En altijd ontvangt u ook toegang tot 100 radiozenders. Heeft u op deze website nog niet voldoende aan? Dan kunt u kiezen voor te hoog zenderpakketten. Denk hiermee aan het Kidspakket, Turks pakket, Duits pakket, Hindi pakket, Erotiek pakket, FOX Sports, Ziggo Sport compleet of het XS4ALL Pluspakket. Met het XS4ALL Pluspakket krijgt u ruim 35 zenders extra bovenop die van jou digitale TV abonnement. Dat zorgt dus voor nog meer kijkplezier. Kijk wel even goed wat u benodigd als u bijvoorbeeld ook al Netflix, Videoland, Disney Plus of Amazon Prime heeft.

XS4ALL bellen

Kiest u voor een alles in één XS4ALL pakket? Dan verdient u ook XS4ALL bellen. daarmee belt u met een vaste telefoonlijn naar anderen. U kunt ongestoord bellen, want u verdient maar liefst vijf lijnen. Zo hoeft u niet op elkaar te wachten als u met meer dan een maal diegene tegelijkertijd wilt bellen naar anderen. En diegene die u willen bellen kunnen u ernaast altijd bereiken als u vaker dan 1 keer vaste telefoons heeft. slim handig toch, zo mist u nooit iets. En bent u een weekendje weg? Dan schakelt u jouw vaste nummer ordinair door naar jouw mobiele telefoon. Bellen basis is de instap zoals de naam al verklapt. Belt u meer? Dan kunt u aangeven voor extra telefoonpakketten voor de Benelux en het Buitenland. U vergoedt algemeen per minuut.

XS4ALL vergelijken

Overweegt u XS4ALL alles in 1? Maar wilt u XS4ALL bekijken en vergelijken met de andere alles in 1 aanbieders? Dat kan natuurlijk, en het is ook maar beter om goed te vergelijken. Er zijn diverse mensen die een vergelijking maken tussen XS4ALL en KPN, of XS4ALL en Ziggo, maar ernaast KPN en Ziggo. U wilt alles met elkaar vergelijken. Als u gebruik maakt van de XS4ALL postcodecheck kunt u op hier ook de andere abonnementen aan toevoegen en mee laten doen in de vergelijking. Dit zijn: Online.nl, T-Mobile, Oxxio, Buget Thuis, Caiway, Delta, Ziggo, Youfone en Tele2. Door alle internetaanbieders uit ons land mee te wegen in de vergelijker kunt u zien wat het goedkoopste alles in 1 pakket is voor bij u thuis. Door goed te bekijken en vergelijken vindt u het beste alles in 1 pakket voor uw situatie. De vergelijker heeft ernaast alle Alles in 1 aanbiedingen meegenomen, dus u ziet direct de courante prijzen en maandelijkse maandpremie inclusief de acties, kortingen en aanbiedingen.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.