XS4ALL Zakelijk Alles-in-1 Compact

Wil je weten of XS4ALL Zakelijk Alles-in-1 Compact op jouw bedrijfsadres beschikbaar is? Doe dan gratis de postcodecheck.

Wat biedt het XS4ALL Zakelijk Alles-in-1 Compact abonnement?

In dit overzicht vind je alle specificaties van XS4ALL Zakelijk Alles-in-1 Compact die voor jou van belang kunnen zijn.

Zakelijk versus consumenten-internet kiezen

Internet kan gebukt gaan onder storingen, dat is bekend, maar het verschilt wel per type aansluiting. Zo is glasvezelinternet erg zeer stabiel maar dat is niet 24/7 beschikbaar en dan moet je kiezen tussen kabel of DSL. allebei prima, maar DSL is wat storingsgevoeliger. Omdat ondernemers daarmee een hoger risico lopen dan particulieren, vanwege eventuele omzetproblemen, is de zakelijke klantenservice erop ingericht om storingen zo op tijd mogelijk te verhelpen. Je kan aangeven uit verschillende vormen van support, en dan kies je altijd wat bij jouw organisatie past. Ben je 24/7 afhankelijk van internet? Kies dan voor 24/7 support. Je kan daarnaast kiezen voor een abonnement met klantensupport van maandag t/m vrijdag zaterdag of zondag. Grotere bedrijven aangeven vaak voor een Maatwerk Service Level Agreement (Maatwerk SLA), dat is een overeenkomst met de provider met daarin de beschrijving van de te leveren diensten, plus de rechten en de plichten van zowel de provider als de afnemer.

 

 

 

 

 

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

XS4ALL Zakelijk Alles-in-1 Compact Bestellen

Wil je het XS4ALL Zakelijk Alles-in-1 Compact abonnement afsluiten? Vul dan onderstaande bestelformulier in.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3 Zakelijke Alles in één-abonnementen

In dit overzicht kun je achterhalen of jouw favoriete zender ook beschikbaar is als je het XS4ALL Zakelijk Alles-in-1 Compact abonnement afsluit.

XS4ALL Zakelijk Alles-in-1 Compact Bestellen

Zakelijk internet vergelijken op basis van de kosten is ideaal om te zien hoeveel je eventueel nog kunt uitsparen op je internet abonnement. Per slot van rekening is niet alleen de prijs van internet belangrijk, maar ook de samenstelling van het pakket, zeker voor ondernemers. Bedrijven moeten kunnen rekenen op betrouwbaar internet dat stabiel is. Daarnaast is het voor veel ondernemingen tevens van invloed dat het internet efficiënt is en er kan een voorkeur bestaan voor het soort internet, zoals onder andere glasvezel, ADSL of via de kabel. Hier kun je op al deze punten vergelijken, zodat je al snel de voordeligste keus voor zakelijk internet kunt vinden.